Lördag v. 49

Recept

Lördag
Rostars, pressad potatis och svampsås.

Betyg 4/5 (Hade vela ha köttet lite rödare)

Du behöver:
Rostars (köps på bit)
Salt
Peppar
Smör
Potatis

Sås:
50 g smör
2 msk mjöl
5 dl mjölk
Soja
Salt
Peppar
Torkade kantareller

Gör så här:
Skala och koka potatisen.
Salta och peppra köttet.
Stek köttet i smör några minuter på vardera sida.
När potatsien är färdigkokt pressa den.

Sås:
Smält smörer.
Strö över mjölet.
Tillsätt mjölken.
Rör om och låt koka upp.
Smaksätt med salt, peppar och soja.
Till sätt kantarellerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0