Kyckling i ädelostsås

Kyckling i ädelostsås

4 port

 

Du behöver:

4 kycklingfiléer

½  purjolök

2 dl crème fraiche

1-2 tärningar kycklingbuljong

2 dl vitt vin (matlagningsvin)

1 trekant ädelost. (ca 140g)

 

Gör så här:

Skär kycklingen i bitar.

Stek kycklingen.

Strimla purjolöken.

Blanda i crème fraichen, buljongen, vinet och osten i kycklingen.

Låt det koka ihop.

Blanda i purjolöken i slutet.

Red såsen om det önskas en tjockare sås.

Servera med pasta, ris eller couscous eller något annat du tycker passar.

 

 

Receptet är hämtat från

http://mimmitest.blogg.se/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0