Pastasås med kantareller
4 port
Du behöver:
Bandspagetti
6 dl kantareller (ca 330 g ICA burkkantareller)
¼ - ½ chili
2 st gula lökar
Smör
salt och peppar
100 g philadelfiaost
3 dl mellanmjölk
2 dl vatten
1 grönsaksbuljong
70-80 g färsk spenat
Maizena
Gör så här
Koka pastan.
Hacka chili och lök i mindre bitar.
Fräs löken och chilin i smör.
Tillsätt kantarellerna.
Salta och peppra.
Blanda mjölk, vatten, philadelfiaost och grönsaksbuljong i en kastrull, låt det koka.
Rör ner svampblandningen.
Tillsätt spenaten.
Smaka av med salt och peppar
Red såsen med maizena till önskad konsistens.

Kommentarer
Postat av: Moster
ååå vad gott det verkar, måste prova det då jag får äta pasta igen:)
Postat av: Andrea
Anna det är viktväktar mat. Ska det vara korekt ska det vara fulkornspasta.
Trackback