Kasslergryta

Kasslergryta

4 port

 

Du behöver:

500 g kassler
50 gr marinerade soltorkade tomater
3 vitlöksklyftor
1 msk smör
4 dl matlagningsgrädde (4% fungerar bra)
1 köttbuljongtärning
2 msk tomatpuré
2 dl crème fraiche

 

Gör så här:

Strimla kassler och soltorkad tomaterna.

Skala och hacka vitlöken.

Bryn kasslern och vitlöken i smöret.
Häll i grädden och smula i buljongen.

Låt sjuda 5 min.

Tillsätt tomatpuré, crème fraiche och soltorkade tomater.

Låt koka upp.
(Inget salt eller peppar behövs.)


Servera med ris och sallad.

 

 


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Supergott!

2012-10-18 @ 07:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0