Chipsgratäng

Chipsgratäng

4 port

 

Du behöver:

1 kg kycklingfilé
grillkrydda
1/2 purjolök
2 dl crème fraiche
3 dl vispgrädde
1/2 burk mango chutney
salt & peppar
grillchips

 

Gör så här:

Skär filéerna i små bitar och stek dem i smör.

Salta och peppra och krydda ganska rikligt med grillkrydda.

Lägg över kycklingen i en ugnsform.

Finstrimla purjolöken och strö det över.

Vispa grädden och blanda försiktigt ner crème fraiche och mango chutney.

Bred smeten över kycklingen och täck sedan formen med ett lager grillchips.

Det går att förbereda allt förutom att lägga på chipsen. Det gör man precis innan man sätter in rätten i ugnen.

Tillaga i ugnen på 175 grader ca 30 min tills de fått fin färg.

 

Servera med ris och sallad.

 

Receptet hämtat från: http://mimmitest.blogg.se/

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0