Grillade nektariner med hallon och vaniljkvarg

4 port.

Ingredienser

4 mogna (ej hårda) nektariner

2 msk smör eller margarin

2 msk rårörsocker

300-500 g frysta hallon (beroende på hur mycket sås man vill va)

2 msk florsocker

Till servering

vaniljkesella (vaniljkvarg)

 

Skär nektarinerna i halvor och kärna ur dem.

Smält matfettet. Pensla dem med matfettet och strö på sockret.

Passera drygt hälften av hallonen genom en sil. Blanda med florsocker.

Grilla nektarinerna med sockersidan nedåt några minuter.

Servera med hallonsås, vaniljkvarg och resten av hallonen.

 
 
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0