Kasslerlåda

Kasslerlåda

 

4 port

 

Du behöver:

3 dl okokt ris

500 g kassler

ca ½ st. purjolök

1.5 dl matlagningsgrädde

½ dl majonnäs

½ dl chilisås

ca 150 g riven ost

 

Gör så här:

Koka riset.

Skär kassler i tärningar och strimla purjolöken.

Rör ihop matlagningsgrädden, majonnäsen och chilisåsen i en bunke.

Lägg riset i en ugnsform.

Lägg purjolöken och kasslertärningarna ovanpå riset och rör om.

Häll gräddblandningen över.

Fördela den rivan osten ovanpå.

Gratinera i mitten av ugnen i 225°C ca 15-20 minuter.

Gratinera ca 20-25 minuter om ugnsformen stått kallt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0