Mandelnougat

Mandelnougat

 

Du behöver:

250 g nougat

125 g mörk choklad

¼ rörsocker strö

50 g flagad mandel

 

Gör så här:

Klä en avlångform med bakplåtspapper det går även bra med en rektangulär.

Rosta mandeln gyllenbrun i en torrstekpanna.

Smält nougaten över vattenbad.

Finhacka chokladen.

Låt chokladen smälta i nougaten.

Tillsätt rörsockret och rör om väl.

Tillsätt mandeln.

Häll chokladmassen i formen.

Låt massan stelna till dagen efter och skär i bitar.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Men så gött!

2011-12-18 @ 10:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0