Vaniljtryffel
Vaniljtryffel
Ca 15-30 st.
Du behöver:
200 g vit choklad
1 dl vispgrädde
1 msk honung
1 st. vaniljstång
15 g smör
Gör så här:
Hacka chokladen.
Koka upp grädden, honungen och den urskrapade vaniljstången.
Häll i den hackade chokladen och rör om så att den smälter.
Klicka i smöret och låt det smälta.
Låt massan stå och stelna innan du gör kulor, toppar eller plattor.
Kommentarer
Postat av: Johanna
Hur gör du plattorna?
Häller du ut smeten i en plåt och sedan tar du en form och gör små runda plattor eller hur gör du?
Postat av: Andrea
Jag spritsade ut dem.
Men det blev inte så bra. Så det är inget jag rekomenderar. Jag fick inte lös dem från bakplåtsapeppret så jag fick göra bollar istället som jag doppade i vitchoklad.
Trackback