Lördag v. 49
Recept
Lördag
Rostars, pressad potatis och svampsås.
Betyg 4/5 (Hade vela ha köttet lite rödare)
Du behöver:
Rostars (köps på bit)
Salt
Peppar
Smör
Potatis
Sås:
50 g smör
2 msk mjöl
5 dl mjölk
Soja
Salt
Peppar
Torkade kantareller
Gör så här:
Skala och koka potatisen.
Salta och peppra köttet.
Stek köttet i smör några minuter på vardera sida.
När potatsien är färdigkokt pressa den.
Sås:
Smält smörer.
Strö över mjölet.
Tillsätt mjölken.
Rör om och låt koka upp.
Smaksätt med salt, peppar och soja.
Till sätt kantarellerna.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2253843/images/2010/dsc05270_121366540.jpg)
Lördag
Rostars, pressad potatis och svampsås.
Betyg 4/5 (Hade vela ha köttet lite rödare)
Du behöver:
Rostars (köps på bit)
Salt
Peppar
Smör
Potatis
Sås:
50 g smör
2 msk mjöl
5 dl mjölk
Soja
Salt
Peppar
Torkade kantareller
Gör så här:
Skala och koka potatisen.
Salta och peppra köttet.
Stek köttet i smör några minuter på vardera sida.
När potatsien är färdigkokt pressa den.
Sås:
Smält smörer.
Strö över mjölet.
Tillsätt mjölken.
Rör om och låt koka upp.
Smaksätt med salt, peppar och soja.
Till sätt kantarellerna.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2253843/images/2010/dsc05270_121366540.jpg)
Kommentarer
Trackback