Fredag v.42
Recept
Fredag
Fylld lövbiff med pressad potatis
Betyg: 5/5
2 port
Du behöver:
Lövbiff
Creme Bonjour (vanfri smak)
(Jag använde två olika smaker. Vitlök och dill & gräslök 100g vardera)
Sås:
100g Creme bonjour (valfri smak)
2dl Creme fraiche
Mjölk
Gör så här:
Lägg ut lövbiffen.
Klicka på önskad mängd creme bonjour.
Rulla ihop och stek.
(För att de ska hålla ihop bättre man man använda tandpetare)
Sås:
Gör såsen i stekpannan som du stekte rullarna i.
Blanda i creme bonjour, creme farichen och lite mjölk.
(Mjölken använde jag istället för grädde och för att få mer sås.)
Servera med pressad potatis och grönsaker.

Fredag
Fylld lövbiff med pressad potatis
Betyg: 5/5
2 port
Du behöver:
Lövbiff
Creme Bonjour (vanfri smak)
(Jag använde två olika smaker. Vitlök och dill & gräslök 100g vardera)
Sås:
100g Creme bonjour (valfri smak)
2dl Creme fraiche
Mjölk
Gör så här:
Lägg ut lövbiffen.
Klicka på önskad mängd creme bonjour.
Rulla ihop och stek.
(För att de ska hålla ihop bättre man man använda tandpetare)
Sås:
Gör såsen i stekpannan som du stekte rullarna i.
Blanda i creme bonjour, creme farichen och lite mjölk.
(Mjölken använde jag istället för grädde och för att få mer sås.)
Servera med pressad potatis och grönsaker.

Kommentarer
Postat av: Mamsen
Ser gott ut! Kycklingen med ädelost kan varmt rekommenderas =)))))
Trackback