Bakad potatis med räkor och lax

2 port

 

Du behöver:

2 st bakpotatisar

200 g skalade räkor (ca 500 g frysta)

1 rödlök

2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet dill, vinäger, svartpeppar

100-200 g rökt lax

 

Gör så här

Stick i potatisarna några gånger med en gaffel eller en provsticka.

Sätt in potatisen i mitten av ugnen 50-60 minuter på 225 grader.

Skala räkorna.

Skala och finhacka löken.

Blanda räkor och löken med crème fraichen.

Skär laxen i bitar och lägg i en skål.

 

Server med ett gott bröd och sallad


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Gjorde detta ikväll. Supergott!!

2011-04-17 @ 19:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0