Tacopaj LCHF
Tacopaj LCHF
4 port
Du behöver:
500 g köttfärs
4 st ägg
100 g cream cheese
4 dl riven ost
2 dl burk créme fraich
1 dl grädde
10 st coctail tomater
1/2-1 burk tacosås
1 – påsar tacokrydda
1 msk fiberhusk
Gör så här
Vispa ihop äggen med cream cheese,1 dl riven ost,1 msk fiberhusk och ½ dl grädde.
Smörj en pajform
Häll över blandningen i pajform
Grädda 15 - 20 minuter i ugnen på 225 grader.
Stek köttfärsen kryssa med tacokryddan.
Tag ut pajbotten och låt svalna i några minuter.
Blanda créme fraiche med ½ dl grädde.
Häll färsen över pajbotten och bred ut créme fraiche röran över köttfärsen.
Skär tomaterna i halvor och lägg dem på pajen.
Strö över resten av osten
Klicka ut tacosåsen över pajen.
Tillaga i ugnen i 15 till 20 minuter.
Servera med en sallad till.
Kommentarer
Trackback