Citronlax

Citronlax

4 port

Du behöver:
4 laxfiléer (färdiga portionsbitar)
salt
Vitpeppar
2 dl creme fraich
rivet skal och citronsaft från ½ citron
1 tsk fransk senap
Räkor till garnering

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg laxbitarna i en ugnsfast form.
Salta och peppra.
Blanda ihop creme fraichen, citron skalet, citron saften och senapen.
Bred ut det över laxen.
Tillaga ca 15 minuter i ugnen
Garnera med räkor

Servera med potatis av något slag.


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Gjorde detta ikväll. Jättegott och fräscht.

2011-02-02 @ 20:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0