Kycklingstroganoff

 

Kycklingstroganoff

4 port

 

Du behöver:

4 st. kycklingfiléer

1 gul lök

1-2 msk Dijonsenap

2- 4msk tomatpuré

2 dl lätt crème fraiche

2 dl matlagningsgrädde

1/2 msk koncentrerad kycklingfond

salt och peppar

ev. 1 msk dragon, torkad

smör att steka i

 

Gör så här:

Skala och hacka löken fint.

Fräs löken i smör i några minuter.

Strimla kycklingfiléerna.

Bryn kycklingfiléerna i smör.

Salta och peppra

Tillsätt senap och tomatpuré och blanda om.

Häll över crème fraichen och rör tills den löst sig.

Tillsätt kycklingfond och rör om.

Häll på matlagningsgrädden och rör om.

Låt koka upp.

Smaka av med salt och peppar och ev. dragon.

 

Servera med ris och sallad

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0