Kycklingstroganoff
Kycklingstroganoff
4 port
Du behöver:
4 st. kycklingfiléer
1 gul lök
1-2 msk Dijonsenap
2- 4msk tomatpuré
2 dl lätt crème fraiche
2 dl matlagningsgrädde
1/2 msk koncentrerad kycklingfond
salt och peppar
ev. 1 msk dragon, torkad
smör att steka i
Gör så här:
Skala och hacka löken fint.
Fräs löken i smör i några minuter.
Strimla kycklingfiléerna.
Bryn kycklingfiléerna i smör.
Salta och peppra
Tillsätt senap och tomatpuré och blanda om.
Häll över crème fraichen och rör tills den löst sig.
Tillsätt kycklingfond och rör om.
Häll på matlagningsgrädden och rör om.
Låt koka upp.
Smaka av med salt och peppar och ev. dragon.
Servera med ris och sallad
Kommentarer
Trackback